fbpx

Mikor érdemes minnél előbb vízvezeték szerelőt hívni?

Home > Uncategorized > Mikor érdemes minnél előbb vízvezeték szerelőt hívni?

Mikor érdemes minnél előbb vízvezeték szerelőt hívni?

Amennyiben ezeket tapasztalja:


  • Átnedvesedett, vizes falak, mennyezet vagy padló

Ha bárhol vizesedést tapasztal otthonában az egyértelműen annak a jele, hogy valahol vízelfolyás van. Célszerű ebben az esetben ellenőrizni a vízórát, ha jelenleg egy csap, vizesblokk sincs kinyitva otthonában, de mégis pörög a vízóra (ami minimális mozgás is lehet), akkor érdemes azonnal elzárnia az óránál lévő főelzárót , ugyanis hatalmas kára keletkezhet abból, ha még több víz elfolyik. Nemcsak a vízszámlája lesz magas, hanem otthonában is jelentős állapotromlások keletkezhetnek, melynek a helyreállítása is nagyobb kiadást generálhat.


Társasházak, panellakások esetén a vízóra ellenőrzése után érdemes azonosítani, hogy más lakás érintett lehet-e az észlelt vizesedés, átázás kapcsán. Ha igen, vegye fel velük a kapcsolatot, mert lehet, hogy náluk indult el a vízelfolyás, de észrevették és elhárították a problémát. Ebben az esetben a felmerülő kárrendezésről állapodjon meg velük, mielőtt vízvezeték szerelés szolgáltatást vesz igénybe.


Ha probléma eredete ismeretlen vagy Önnél áll fenn a vízelfolyás, hívja vízvezetékszerelő kollégáinkat, mondja el részletesen, hogy mit tapasztal, és azonnal segítséget kap a vizesedés problémájának gyors elhárításában és a további károk megelőzésében.

  • Előfordul, hogy a víznyomás alacsony vagy hirtelen magasabb vízszámla érkezik

Ha otthonában több vizesblokkban egyszerre jelentkezik az alacsony víznyomás, és ennek nincs egyértelmű oka, akkor ez valószínűleg annak a jele, hogy csőtörés keletkezett a rendszerben. Természetesen , ha ebben az esetben is gyorsan reagál akkor ilyenkor is érvényes az a szabély hogy a gyorsaság kisebb kárt vonz maga után. tehát nem szabad várni .


Ha a vízhasználatunk nem változott jelentősen, de a kapott vízszámla jóval magasabb az átlagosnál, az is utalhat csőtörésre. Mindkét esetben azt javasoljuk, hogy forduljon vízszerelő szakemberhez, aki segít a sérülés pontos helyének bemérésében és a javítási munkálatok elvégzésében.
Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye területén:

+36 70 573373

  • Kellemetlen szag árad a lefolyókból vagy lassan folyik le a víz

A dugulások legfőbb ismérvei a kellemetlen szagok és a víz lassú lefolyása. Először megpróbálkozhatunk otthoni, házi praktikákkal is a lefolyó kitisztítására, hogy elkerüljük a dugulást. De ha ennek ellenére újra tapasztaljuk a kellemetlen szagokat és a lassú lefolyást, vagy csak biztosra szeretnénk menni, érdemes bevonni egy szakembert, aki profi felszereléssel rendelkezik és könnyedén áttisztítja és ellenőrzi a lefolyók állapotát.

Keresse vízszerelő kolegáinkat bizalommal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0036705733730